Gräv och Anläggningstransporter

gravbild
Maskintjänster

Med rutin och erfarenhet hos våra maskinförare schaktar och planerar vi effektivt.

Vi har band- och hjulburna grävmaskiner i flera olika storlekar samt hjullastare för att kunna utföra ett brett spektra av tjänster.

Vår blandning av stora och små maskiner i kombination med vår rutinerade personal ger oss bästa förutsättningar att utföra schaktning- och grävarbeten på bästa och smidigaste sätt. Vi försöker alltid hålla priser lågt men tullar aldrig på kvalitet och följer alltid regler och riktlinjer. Det faktum att vi samtidigt erbjuder återställning ger oss möjlighet att ta hand om ex. en dränering från början till slut.

Anläggningstransporter

Vi har transportlösningar för alla typer av uppdrag inom anläggningssektorn. Vi säljer och levererar material av såväl grus som berg och matjord. Schaktmassor och vegetation från alla typer av byggnationer transporterar vi efter kundens önskemål och har även möjlighet att mellanlagra för återfyllning.

På samma gång som vi kan komma med stora mängder material har vi även möjlighet att anpassa leveransen om det är trångt. Vi anpassar fordonen och leveranssätt efter arbetsplatsens tillgänglighet och förutsättningar. Vi har, tack vare vårt lastväxlarekipage, även möjlighet att leverera större mängder material på en gång.

Kontakta oss med information om Era behov så tar vi fram förslag på hur Vi kan hjälpa Er samt prisförslag.

Självklart erbjuder vi möjlighet till RUT- och ROT-avdrag i enlighet med gällande skatteregler.

gravbild2
Exempel på vad Vi kan hjälpa Dig med: